detector.media
25.05.2018 19:08
«1+1 медіа» оголосив про початок щорічного пітчингу ідей The Next Big Thing
«1+1 медіа» оголосив про початок щорічного пітчингу ідей The Next Big Thing
29 травня група «1+1 медіа» розпочне прийом заявок на конкурс ідей для серіалів та веб-форматів. Організатори обіцяють, що ідеї двох переможців буде реалізовано.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Концепція цьогорічного The Next Big Thing – Generation. Організатори конкурсу пояснюють, що при її формуванні опиралися на те, як сприймають контент різні покоління. За їхніми словами, покоління X любить контент з фокусом на лірику, душевність і гумор, а покоління Z орієнтується на все нове і технологічне.

Отже, переможці визначатимуться в двох номінаціях: «X-серіали» (ідеї форматних історій необмеженого жанру) та «Z-веб-формати» (ідеї для YouTube-каналів та серіалів для Instagram тривалістю рівно хвилину).

Відбір фіналістів проходитиме у три етапи. На основі голосів журі та глядацького онлайн-голосування буде обрано топ-20, співвідношення 70% на 30% відповідно. На другому етапі півфіналістам буде запропоновано деталізувати свою ідею, надіславши сценарій від 2 до 5 серій/випусків. Після чого журі визначить топ-10, які вже на фіналі особисто захищатимуть свою ідею. Саме серед них журі визначить переможців – 1, 2 та 3 місця у кожній із номінацій.

Головами журі номінацій «Х-серіали» та «Z-веб-формати» стали в.о. головного продюсера фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Єремєєва та директорка діджитал напрямку «1+1 медіа» Анна Ткаченко відповідно.

Переможці в обох номінаціях отримають реалізацію своїх ідей. За друге місце у номінації «X-серіали» «1+1 медіа» організує просування та підтримку формату серіалу на міжнародному ринку із метою продажу, за друге місце у номінації «Z-веб-формати» – повний консалтинг ідеї від команди «1+1 Digital». Володарі третіх місць отримають безкоштовне навчання у Вищій школі Media & Production за обраним напрямком.

«Цьогорічний пошук ідей веб-форматів та серіалів дозволить нам точно зрозуміти, який контент цікавить різні покоління, та створити саме той продукт, що стане до смаку глядачеві», – пояснив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Взяти участь у пітчингу можуть усі охочі, які досягли 18 років. Детальніше – на сайті проекту.

Пітчинг The Next Big Thing, заснований у 2012-му, пройде цього року всьоме. За цей час було реалізовано два проекти-переможці: реаліті «Одруження наосліп» (наразі на каналі «1+1» триває четвертий сезон шоу) та серіал «Шанс на кохання» (прем’єра якого відбулася на каналі «1+1» 13 травня цього року).

Щороку тематика пітчингу різна. За словами організаторів, вони орієнтуються на світові тренди та потреби українського ринку.

Наприклад, у 2016 році «1+1 медіа» влаштовував конкурс кліпів на пісні відомих українських виконавців, а у 2014 році – короткометражних фільмів на тему «Мир».

Нагадаємо, у 2016 та в 2017 роках результати пітчингу The Next Big Thing оголошували на фестивалі «Де кіно», створеного групами компаній «1+1 медіа» та Film.ua. Нещодавно організатори заявили, що кінофестиваль «бере паузу» і цього року не відбудеться.

Фото: прес-служба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY