detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
25.05.2018 13:55
Новий канал знімає реаліті-шоу «ЕКСи» з Олександром Педаном
Новий канал знімає реаліті-шоу «ЕКСи» з Олександром Педаном
Новий канал приступив до зйомок нового реаліті-шоу власної розробки про колишніх закоханих – «ЕКСи». Ведучим став Олександр Педан. Прем’єра запланована на осінь 2018 року

У прес-службі Нового каналу «Детектору медіа» розказали деталі.

Проект розповідатиме про взаємини між колишніми закоханими.

«Наші герої – це 10 пар "ексів", у яких незакриті відносини, –  повідомила «Детектору медіа» керівниця проекту Тетяна Кононенко. – Самі вони не можуть поставити крапку в них, тому прийшли до нас. Ми допоможемо парам перевірити свої відносини і навчимо їх бачити не тільки помилки партнера, а, перш за все, свої».

Прес-служба каналу повідомляє, що «екси» житимуть разом в одному будинку і щотижня проходитимуть по кілька психологічних випробувань. Ті колишні, які впораються з усіма завданнями команди проекту і дійдуть до кінця, отримують грошову винагороду.

«Ми дуже часто росходилися, але життя постійно зіштовхувала нас знову, –  розповіла одна з учасниць. – Хочемо з'ясувати, чи залишилися між нами хоч якісь почуття, і чи варто боротися за ці відносини.»

Учасникам проекту допомагатиме психолог Віра Романова.  Ведучим реаліті став Олександр Педан.

«Ви й не уявляєте, там – життя! Там таке твориться! Хочу – не хочу! Люблю – не люблю. І навіть: "Вали звідси!"», – поділився ведучий.

Прем’єра реліті відбудеться восени 2018 року на Новому каналі.

Про те, що на Новому каналі може з'явитися проект «ЕКСи», повідомляло видання «Медианяня», посилаючись на відкриті вакансії StarLightMedia.

Нагадаємо, у квітні 2018 року Новий канал розпочав роботу над розважальним ток-шоу «Оля», яке є адаптацією американського формату Show Ellen Degeneres («Шоу Еллен Дедженерис»). Ведуча – Ольга Фреймут

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY