detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
23.05.2018 14:34
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу авто журналіста у Києві
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом підпалу авто журналіста у Києві
За фактом підпалу автомобіля київського журналіста вночі 22 травня Подільське управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві відкрило кримінальне провадження за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна).

Про це «Детектору медіа» повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

«Ми зареєстрували кримінальне провадження за ч.2 194 ст. Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна). Виклик надійшов опівночі від чергової частини Подільського управління поліції, на місці працював патруль, слідчо-оперативна група. Наразі встановлено, що автомобіль Mitsubishi належить 20-річному місцевому мешканцю. Вогнем пошкоджено лакофарбове покриття, пластикове оздоблення правої передньої частини авто та колесо», – розказав пан Тракало.

Він додав, що причини пожежі буде встановлювати експертиза. 

За даними джерел «Детектора медіа» авто підпалили оператору київського 4-го каналу. «Детектор медіа» звернувся до каналу по коментар.

Нагадаємо, 23 травня «Київ оперативний» повідомив, що у Києві на вул.Полковій невідомі підпалили автомобіль Mitsubishi, який належить журналісту одного з телеканалів. Під двірником авто палії залишили 3 грн.

Фото: «Київ оперативний»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY