detector.media
21.05.2018 18:45
«Громадське» запускає нову щоденну програму «Нині вже»
«Громадське» запускає нову щоденну програму «Нині вже»
Новий проект виходитиме зі студії «Громадського» та включатиме інтерв’ю, прямі включення, репортажі, дискусії, аналітику, стріми, дебати.

21 травня на «Громадському телебаченні» відбудеться прем’єра нової прямоефірної програми «Нині вже». Проект виходитиме по буднях о 20:00, повідомляє прес-служба «Громадського».

Головним завданням нового проекту, як зазначають на каналі, є «розповісти про події, явища та людей, які мають значення саме сьогодні — "нині вже"». Новий проект виходитиме зі студії «Громадського» та включатиме інтерв’ю, прямі включення, репортажі, дискусії, аналітику, стріми, дебати.

Як стверджують на «Громадському», «Нині вже» буде більше схоже «на дружню бесіду, ніж на підсумкові випуски новин». Протягом ефіру відбуватимуться прямі включення з ньюзруму, під час яких журналісти розкажуть і покажуть «найцікавіше з того, що лишилося за кадром».

У програмі працюватимуть 14 ведучих, серед яких журналісти та редактори «Громадського». Ведучою першого ефіру стане шеф-редактор «Громадського телебачення» Ангеліна Карякіна.

Раніше повідомлялося, що «UA: Перший» запускає перше українське лялькове шоу «Додолики» для дітей від 2 до 6 років.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY