detector.media
21.05.2018 17:29
«112 Україна» оголосив дату кастингу соціального реаліті «Кандидат»
«112 Україна» оголосив дату кастингу соціального реаліті «Кандидат»
Взяти участь у кастингу соціального реаліті та отримати шанс стати народним депутатом України може кожен, запевняють на каналі. З умов – заповнити анкету на сайті та презентувати на відборі свою законодавчу ініціативу.

Про це повідомляє прес-служба каналу «112 Україна».

Зазначається, що експертне журі вислухає всіх без винятку, хто вже подав і подасть анкету, та обере 12 кандидатів. Критеріями відбору назвивають амбіції змінити країну, лідерство, чесність, силу волі, громадянську позицію, соціальну активність, освіту, професійну кваліфікація, вміння креативно мислити.

Всіх, хто «відчуває в собі сили поборотися за статус народного депутата і змінювати життя на краще в Україні», телеканал чекає на відборі в неділю, 27 травня, за адресою: м. Київ, вул. Антоновича, 102-104, Art Ukraine Gallery.

Нагадаємо, у квітні телеканал «112 Україна» оголосив про запуск соціально-політичного реаліті-шоу «Кандидат». Переможцю обіцяють місце в прохідній частині списку однієї з політичних сил України на наступних виборах до Верховної Ради, а також річне навчання в Стенфордському університеті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY