detector.media
18.05.2018 16:37
Канал «Україна» покаже кримінальну мелодраму «Серце слідчого»
Канал «Україна» покаже кримінальну мелодраму «Серце слідчого»
У неділю, 20 травня, о 17:00 в ефірі телеканалу «Україна» відбудеться прем'єра чотирисерійної кримінальної мелодрами «Серце слідчого», виробництвом якої займалася кінокомпанія Star Media.

Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».     

За сценарієм, дев’ятирічний безпритульник Івась стає свідком злочину. Щоб не втратити цінного свідка, слідчий Варвара Родіонова забирає його жити в будинок до своєї тітки. Варварі доведеться не тільки розплутувати злочин, захищати юного свідка, але і розв'язувати «вузлики» в своєму особистому житті.

«Наша головна героїня – жінка, яка має потребу в чоловікові, в коханні, в сім'ї, але всього цього немає, оскільки вона – фанат своєї роботи. Завдяки одній справі вона знайде кохання та дізнається, що таке материнські почуття», – розповідає режисер фільму Єва Стрельнікова, відома глядачам за фільмами «Лікар Ковальчук», «Мереживо долі» та іншими.

За її словами, окрім кохання у фільмі також багато екшену.

«Ми змінили велику кількість різноманітних локацій, працюючи над фільмом. У картині також є екшен-сцени, їх досить багато, адже це кримінальна мелодрама. На автодромі «Чайка» під Києвом знімали складні сцени з погонями і каскадерськими трюками. Решту залишимо в таємниці, щоби глядач сам все побачив в ефірі», - сказала пані Стрельникова.

Автор сценарію – Ренат Гільфанов.

У ролях: Дар'я Єгоркіна, Георгій Лещенко, Надія Кондратовська, Антон Батиров, Владислав Мамчур, Володимир Гладкий, Ганна Васильєва, Марина Кукліна, Ігор Колтовский, Олексій Нежурко, Михайло Кукуюк, Євген Єфремов, Олександр Крючков, Олег Масленников.

Зйомки картини проходили в 2018 році в Києві та передмісті.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY