detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
18.05.2018 15:38
В Одесі знімальну групу «Думської ТБ» не пускали на територію житлового комплексу (ДОПОВНЕНО)
В Одесі знімальну групу «Думської ТБ» не пускали на територію житлового комплексу (ДОПОВНЕНО)
В Одесі охоронці житлового комплексу «Новий Люстдорф» не пропускали знімальну групу програми «Архітектурний патруль» «Думської ТБ» для відеозйомки сюжету

Про це йдеться в сюжеті програми, повідомляє Інститут масової інформації.

Інцидент стався 4 травня. Охоронці мотивували недопуск тим, що територія житлового комплексу є приватною.

Журналісти викликали поліцію, після чого знімальна група потрапила на територію комплексу та відзняла матеріал для програми.

Зазначимо, що голова обслуговуючого кооперативу ЖК «Новий Люстдорф» Руслан Стадійчук дав журналістам інтерв’ю, у якому пояснив що «охорона виконувала свою роботу» та вибачився за їх поведінку.

«Детектору медіа» ведуча програми «Архітектурний контроль» Анастасія Большедворова повідомила, що заяву до поліції про перешкодожання не писала.

«У кінцевому підсумку до нас звернувся забудовник, який приніс нам свої вибачення. Купили рюкзак для мого інспектора на інвалідному візку (який був пошкоджений охоронцем під час інспекції ЖК – ДМ). Тому заяву до поліцію ми не писали. Але перешкоджання нашій роботі звичайно було. Конфлікт розв'язався», – розказала вона.

Журналістка додала, що раніше вже неодноразово зверталася до поліції через перешкоджання професійній діяльності, але «поліція нічого не розслідує».

Нагадаємо, в Одесі 31 травня бармен одного з прибережних кафе перешкоджав знімальній групі телеканалу «Думська ТБ» знімати відео для сюжету про місцеві МАФи та кіоски й особливості їх роботи в прибережній зоні.

Фото: скріншот відео 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY