detector.media
17.05.2018 17:42
Канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійної ліричної комедії «Помилковий лист» виробництва компанії Mamas Film Production
Канал «Україна» покаже прем'єру 4-серійної ліричної комедії «Помилковий лист» виробництва компанії Mamas Film Production
У фільмі знялися актори Єлизавета Фалей, Дарія Трегубова, Ольга Сумська, Олександр Ведменський, Євгенія М'якенька й інші. Режисер картини – Ігор Забара.

У суботу, 19 травня, о 17:40 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної ліричної комедії «Помилковий лист» виробництва компанії Mamas Film Production на замовлення каналу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У фільмі знялися актори Єлизавета Фалей, Дарія Трегубова, Ольга Сумська, Олександр Ведменський, Євгенія М'якенька й інші. Режисер картини – Ігор Забара.

За сюжетом, головна героїня фільму Аня працює архітектором у великій компанії, мріючи обійняти посаду старшого архітектора. Та на шляху до підвищення стоїть сувора і прискіплива начальниця Світлана: та завалює презентацію проекту, який Аня готувала для керівництва. Дівчина розуміє, що з такою начальницею їй буде непросто. Світлана готується до весілля, і Аня сподівається, що, можливо, ця подія відволіче начальницю від роботи і причіпок.

Але в особистому житті Ані теж очікуються зміни: її роман, який нещодавно закрутився, розривається, коли вона бачить свого хлопця з іншою. Подруга Ані підбиває її написати викривальний лист невірному хлопцеві й виговоритися. Склавши послання, дівчата відправляють його електронною поштою, але допускають в адресі помилку. І викривальний лист приходить до зовсім незнайомої для Ані людини – молодого композитора на ім'я Павло, який за іронією долі виявляється нареченим її начальниці Свєти.

Повідомляється, що зйомки картини проходили в Києві та Київській області. Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займалась компанія Mamas Film Production. Автори сценарію – Дмитро Піхур, Юрій Рябченко. Оператор-постановник – Павло Муравйов.

Раніше повідомлялося, що канал «Україна» спільно з «Українською продакшн студією» розпочали зйомки 16-серійної картини «Віддай мою мрію» за корейським форматом Cinderella Man.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY