detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
17.05.2018 14:07
Юлія Литвиненко стала ведучою Прямого каналу
Юлія Литвиненко стала ведучою Прямого каналу
Телеведуча Юлія Литвиненко, яка раніше працювала на телеканалі NewsOne, вестиме на Прямому каналі нову програму. З 16 травня вона також веде проект «Підсумки», ведучим якого раніше був Євген Кисельов.

Про це «Детектору медіа» повідомила генеральний директор Прямого каналу Євгенія Захарова.

«Литвиненко у нас (на Прмому каналі. – ДМ) досить давно. Вона для нас робила проект, який ми ще не видали в ефір», – сказала пані Захарова.

На уточнююче запитання, чи вестиме Юлія Литвиненко на Прямому каналі власну програму, гендиректор відповіла: «Так».

Крім того, з 16 травня пані Литвиненко веде на Прямому каналі програму «Підсумки», ведучим якої раніше був Євген Кисельов. Про це повідомило видання «Медіаняня».

«Найближчий тиждень програму буде вести Юлія Литвиненко, а далі подивимося. Поки за цим проектом не закріплений жоден ведучий», – сказала «Детектору медіа» гендиректор Прямого каналу.

«Детектору медіа» поки що не вдалося отримати коментар пані Литвиненко.

Нагадаємо, у 2016 році Юлія Литвиненко залишила посаду генеральної продюсерки «Радио Вести» після призначення Віталія Докаленка. З 7 грудня 2016 року вона почала працювати на телеканалі NewsOne.

У липні 2017 року «Детектор медіа» повідомляв, що генеральний продюсер Прямого каналу Олексій Семенов веде переговори з пані Литвиненко щодо можливої співпраці.

У вересні 2017 року повідомлялося, що Юлія Литвиненко може стати генеральною продюсеркою телеканалу NewsOne. Ця інформація не підтвердилася.

У листопаді 2017 року телеканал NewsOne повідомив про запуск нового ток-шоу «Український формат» з ведучими Василем Головановим та Юлією Литвиненко. Згодом канал анонсував, що до ведучих приєднається Тигран Мартиросян. У результаті програма вийшла в ефір узагалі без участі пані Литвиненко.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY