detector.media
16.05.2018 12:00
СТБ відмовляється від формату чотирьох ведучих у «Все буде добре»
СТБ відмовляється від формату чотирьох ведучих у «Все буде добре»
З вересня 2018 року проеграму «Все буде добре» на телеканалі СТБ знову вестиме одна ведуча – Надія Матвєєва

Прес-служба каналу повідомляє, що проект повертається до формату «корисних порад».

«Ми проаналізували відгуки глядачів на весняний формат "Все буде добре», і побачили, що вони скучили по корисності, прокоментував зміни директор творчого об’єднання, що створює проект «Все буде добре», Андрій Оленич. – Вирішили, що буде правильним прислухатися до прохань аудиторії, яка всі ці п’ять років була з нами, і піти їй назустріч. Але проект не робить крок назад – він знову трансформується».

Канал повідомляє, що у новому сезоні ведуча разом з експертами допомагатиме героям випуску вирішити якусь проблему. Крім того, обов'язковим складником кожного епізоду залишається кулінарна рубрика.

За повідомленням прес-служби, випуски «Все буде добре» з чотирма ведучими в студії будуть виходити в ефірі СТБ до червня 2018 року, після чого проект піде на канікули.

«Проект дуже вдячний Анні, Вікторії та Лілії за півсотні крутих програм. Я сподіваюся, що ми ще зустрінемося з цими прекрасними дівчатами на майданчику якогось розважального ток-шоу», – додав пан Оленич.

Нагадаємо, навесні 2018 року телепроект «Все буде добре» стартував у новому форматі. Було змінено логотип та студію проекту. З 8 березня окрім ведучої Надії Матвєєвої програму вели актриса, радіоведуча Вікторія Зубрейчук, журналістка Анна Горбань та колишня бек-вокалістка українського гурту «Брати Гадюкіни» Лілія Кувалдіна.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY