detector.media
16.05.2018 09:21
У Криму суд залишив під вартою Рамазанова, обвинуваченого в пропаганді екстремізму за допомогою інтернет-радіо
У Криму суд залишив під вартою Рамазанова, обвинуваченого в пропаганді екстремізму за допомогою інтернет-радіо
15 травня підконтрольний Кремлю Сімферопольський райсуд продовжив до 16 червня запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному в екстремістських висловлюваннях Ісмаїлу Рамазанову

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

Адвокат Рамазанова Олексій Ладін заявив, що за весь час, що його підзахисний перебуває під арештом, жодних слідчих дій із ним не проводили.

Судове засідання переривали через повідомлення про мінування будівлі Сімферопольського районного суду.

Нагадаємо, що 23 січня після обшуку в селі Новий Мир Сімферопольського району було затримано кримського татарина Ісмаїла Рамазанова. Його звинувачують у поширенні інформації, що розпалює міжнаціональну ворожнечу і міжрелігійну ненависть.

За словами Рамазанова, близько четвертої години ранку в день затримання до нього додому проникли співробітники російських спецслужб і перед обшуком накинули на голову куртку, після чого почали бити.

Рамазанов стверджує, що йому завдали численних ударів по спині, в область нирок, по голові, у район потилиці, по руках і ногах, також викручували пальці. Адвокат вказує, що в лікарні Сімферополя зафіксували наявність побоїв на тілі його підзахисного, однак і після відвідин клініки Рамазанова били в автомобілі.

Проти кримчанина відкрили кримінальне провадження, пізніше суд заарештував затриманого. 20 лютого 2018 року суд у Криму залишив Рамазанова під вартою.

Також 18 квітня підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму не задовольнив апеляцію на арешт Ісмаїла Рамазанова.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY