detector.media
15.05.2018 20:00
Російському коміку Данилу Поперечному заборонили в'їзд до України на три роки
Російському коміку Данилу Поперечному заборонили в'їзд до України на три роки
18 травня комік мав виступити з концертом у Києві.

Російському коміку Данилу Поперечному заборонили в'їзд до України на три роки. Про це «Громадському» повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська. 

Зазначається, що 18 травня комік мав виступити з концертом у Києві. Однак до СБУ звернулися представники Громадянського руху «Відсіч» і заявили, що Поперечний має «антиукраїнську позицію». 

«Причиною стала антиукраїнська позиція "митця" та його заяви на підтримання російської політики в Україні, зокрема окупації Криму», — ідеться у заяві руху.

Сам Поперечний заперечує «антиукраїнську позицію». 

«У вас немає найменшого права забороняти мені в’їзд в країну, в якій я закінчив середню школу, в якій живуть мої друзі і однокласники, а також моя мама. Про яку таку «антиукраїнську» позицію взагалі може йтися? Ви хоч знаєте, хто я і чим займаюся в Росії?», — написав Поперечний у коментарях до посту руху «Відсіч» у Facebook. 

Російський комік Данило Поперечний у своїх stand up виступах та роликах на Youtube часто критикує російський режим, повідомляє «Громадське».

Зазначається, що також він виступав на захист російського блогера Руслана Соколовського, якого суд РФ визнав винним в образі почуттів вірян після запису ролика, в якому Соколовський ловив покемонів в храмі.

Раніше повідомлялося, що російській співачці Світлані Сургановій заборонили в'їзд до України через відвідування анексованого Криму.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY