detector.media
14.05.2018 18:48
Українську соціальну комедію «Герой мого часу» запросили на кінофестиваль у Швейцарії
Українську соціальну комедію «Герой мого часу» запросили на кінофестиваль у Швейцарії
Перший публічний показ дебютного фільму української режисерки Тоні Ноябрьової «Герой мого часу» відбувся на Каннському кіноринку 14 травня.

Після показу в Каннах фільм запросили на кінофестиваль в Швейцарії. Про це повідомляє прес-служба «Кінокухня-Studio».

«Я уявляю насправді два варіанти реакції іноземців на наше кіно. Перше - це щось накшталт «які ці українці кумедні», «о, цей невідомий і екзотичний світ», а друга реакція - це впізнаваність. Незалежно від обставин, стилю життя та місцевих особливостей, будь-який умовний Джордж може впізнати в собі Жоріка (головного героя). Жоріка, який в спальному районі прагне красивого життя, і шукає соціальні ліфти там, де їх немає», - прокоментувала свою стрічку режисерка Тоня Ноябрьова.

Повідомляється, що відбірники Швейцарського кінофестивалю після перегляду картини завітали в український павільйон, знайшли продюсера «Героя мого часу» Анну Паленчук і сказали, що будуть раді бачити фільм у своїй конкурсній програмі.

«Вони були вражені тим, наскільки незвичним для них виявився фільм зі Східної Європи - яскравий, світлий, з дуже колоритним і цікавим головним персонажем. Тому, схоже, що це точно не останній показ фільму в Європі», - зазначила пані Паленчук.

В український прокат фільм «Герой мого часу» вийде вже восени 2018 року.

Нагадаємо, що проект ліричної комедії «Герой мого часу» став одним із переможців Дев’ятого конкурсного відбору Держкіно. Державна фінансова підтримка проекту становить 7 млн 995,2 тис. грн. при загальній вартості виробництва 15 млн 990,4 тис. грн.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY