detector.media
14.05.2018 15:53
Фейгін відвідав Романа Сущенка у СІЗО як громадський захисник
Фейгін відвідав Романа Сущенка у СІЗО як громадський захисник
Позбавлений адвокатського статусу Марк Фейгін вперше відвідав у СІЗО «Лефортово» українського журналіста Романа Сущенка у якості громадського захисника

Про це повідомляє «Укрінформ».

«Минулої п'ятниці я був у Романа, вперше в новій якості – "іншої особи, яка бере участь у процесі" (громадського захисника). Добре поговорили, обговорили важливі поточні питання. Згідно з жеребкуванням, наступне відвідання Сущенка в СІЗО – 23 травня», – повідомив Фейгін «Укрінформу».

Він також нагадав, що 15 травня у Московському міському суді відбудеться оскарження останнього продовження арешту пану Сущенку. А 28 травня в Мосміськсуді відбудуться дебати сторін.

Нагадаємо, власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі. 

27 березня у Московському міському суді почалися попередні слухання у справі українського журналіста Романа Сущенка. Журналіст провину не визнав у повному обсязі.

Марка Фейгіна, який захищав українського журналіста Романа Сущенка у суді Москви, російська влада позбавила статусу адвоката. Після цього Фейгін повідомив, що Сущенка вночі перевели до одиночної камери. Згодом Сущенка перевели з одиночки до двомісної камери.

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY