detector.media
14.05.2018 11:28
ICTV анонсує прем’єру програми «Зірковий спорт» із ведучою Олександрою Кучеренко
ICTV анонсує прем’єру програми «Зірковий спорт» із ведучою Олександрою Кучеренко
У п’ятницю, 18 травня, о 21.25 на телеканалі ICTV відбудеться прем’єра програми «Зірковий спорт». Ведуча - володарка титулу Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко.

Про це повідомляє прес-служба каналу ICTV.  

Програма «Зірковий спорт» знайомитиме глядачів із останніми подіями спорту в Україні та світу, покаже чемпіонати, змагання, представить коментарі фахових експертів. Також проект розповість про те, що зазвичай залишається за кадром: приватне життя, рейтинги спортсменів-скандалістів, незвичні хоббі, курйози спортивних подій тощо, йдеться в повідомленні.

«Усе моє життя присвячене спорту, я з дитинства займаюся бально-спортивними танцями, веду активний спосіб життя і постійно слідкую за спортивними новинами», – коментує ведуча проекту Олександра Кучеренко

«До речі, така назва з двох причин. По-перше, програма має інформаційний блок про спортивні змагання, чемпіонати, успіхи та поразки спортсменів.  А по–друге, ми будемо показувати зірок спорту з іншого боку, якими вони є поза стадіонами, чим займаються у вільний від роботи час», – додає ведуча.

Програма «Зірковий спорт» виходитиме на ICTV щоп’ятниці о 21.25.

Як повідомляв «Детектор медіа», на телеканалі ICTV стартував новий сезон «Дизель Шоу». Телевізійна версія двох весняних концертів, які нещодавно пройшли в Палаці «Україна», в ефірі ICTV із 27 квітня щоп’ятниці о 21:20.

Фото: ICTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY