detector.media
12.05.2018 23:11
На «Євробаченні» невідомий вискочив на сцену і забрав мікрофон у співачки
На «Євробаченні» невідомий вискочив на сцену і забрав мікрофон у співачки
У фіналі «Євробачення-2018» у Лісабоні (Португалія) стався інцидент, подібний до випадку з Джамалою у фіналі «Євробачення-2017» у Києві.

Під час виступу представниці Великої Британії SuRie на сцену вискочив невідомий хлопець, який забрав мікрофон у співачки під час приспіву та вигукнув кілька фраз. Хто це був, якою мовою та що саме він кричав – поки що невідомо.

BBC News повідомляє, що невідомий вигукнув щось на кшталт «For the Nazis of the UK media, we demand freedom» («Для нацистів з британських медіа, ми вимагаємо свободи»).

Сек’юріті оперативно вивели непроханого гостя зі сцени та повернули мікрофон SuRie.

Сама співачка не розгубилася й доки була без мікрофону – підтримала себе та аудиторію оплесками, а щойно їй повернули мікрофон – продовжила співати приспів.

Після цього перфоменсу SuRie конкурсні виступи на кілька хвилин перервалися. У цей час глядачам показали інтерв'ю однієї з ведучих з представником України Melovin'ом у грін-румі.

За правилами «Євробачення», виконавець, чий виступ було зірвано, повторно заспіває наприкінці після останнього виступу. Тож глядачі зможуть іще раз прослухати пісню Storm у виконанні SuRie після останніх учасників – представників Італії.

Офіційна делегація Великої Британії на «Євробаченні» повідомила у своєму твітері, що співачка відмовилася від повторного виступу: «EBU (Європейська мовна спілка. – ДМ) запропонувала SuRie можливість виступити знову. SuRie та її команда надзвичайно пишаються її виступом і разом вирішили, що немає жодної причини для повторного виконання пісні».

Folks, this is the latest on the SuRie situation. “SuRie was offered the option to perform again by the EBU. SuRie and her team are extremely proud of her performance and have together decided that there is absolutely no reason to perform the song again.”

— BBC Eurovision???????? (@bbceurovision) 12 травня 2018 р.

SuRie не новачок на сцені «Євробачення»: вона двічі працювала бекволісткою представників Бельгії на конкурсі, в тому числі й минулого року.

BBC News із посиланням на EBU інформує, що чоловіка, який вдерся на сцену, затримала поліція.

Нагадаємо, у фіналі «Євробачення-2017» у Києві під час виступу спеціальної гості конкурсу, переможниці «Євробачення-2016» Джамали, на сцену вискочив пранкер Віталій Седюк і зняв штани. У липні 2017 року суд визнав Віталія Седюка винним у хуліганстві та оштрафував на 8 500 грн.

Фото: стокадри з YouTube, фото крупним планом: AP, взято із сайту metro.co.uk

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY