detector.media
11.05.2018 10:22
Стартував 5-й Міжнародний конкурс «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни»
Стартував 5-й Міжнародний конкурс «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни»
10 травня розпочався 5-й Міжнародний конкурс «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни».

Конкурс є міждисциплінарним проектом, який поєднує медіа, активізм і різні типи креативних практик. Мета проекту полягає в заохоченні активних громадян, журналістів, людей творчих професій до суспільно важливої дискусії, аби збільшити рівень обізнаності та підготувати ґрунт для пошуку, обговорення й ухвалення прогресивних політичних рішень.

На конкурс приймаються роботи на теми захисту свободи слова, протидії цензурі, доступу до інформації, а також на спеціальну тему, яку визначають організатори відповідно до актуальних суспільно-політичних процесів в Україні та світі.

Цьогорічна спеціальна тема конкурсу – «Жінки. Рівність. Політика»На думку організаторів, тема сприятиме подоланню стереотипів, через які участь жінок у політичному житті традиційно замовчувалась.

Учасники створюють і надсилають на сайт конкурсу креативний контент у запропонованих організаторами форматах: зображення, текст, вірш, гасло чи мультимедіа. Роботи можна надсилати трьома мовами: українською, англійською та російською. Прийом та оприлюднення конкурсних робіт триватимуть з 10 травня до  15 липня 2018 року на платформі www.stop-censorship.net.

Переможців конкурсу визначатиме журі експертів, спеціальне журі та інтернет-користувачі (через онлайн голосування). Імена переможців будуть оголошенні у вересні 2018 року у Києві.

Під час проведення конкурсу і після його завершення передбачені заходи із залученням лідерів думок – виставки кращих робіт, дискусії, експертні обговорення, робота майстерні з арт-активізму.

Організатори конкурсу пропонують долучитися всім охочим активістам у регіонах самостійно організувати виставки найкращих робіт та публічні дискусії.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY