detector.media
10.05.2018 13:40
Канал «Україна» розпочав зйомки 16-серійної стрічки за корейським форматом про Попелюшку
Канал «Україна» розпочав зйомки 16-серійної стрічки за корейським форматом про Попелюшку
Канал «Україна» спільно з «Українською продакшн студією» розпочали зйомки 16-серійної картини «Віддай мою мрію» за корейським форматом Cinderella Man.

Про це повідомила прес-служба каналу «Україна».

Головна героїня фільму, 23-річна Віка, мріє стати успішним модельєром. Однак сімейні обставини складаються так, що їй доводиться відкласти навчання та повернутися до рідного міста. Єдиною підтримкою для дівчини стає Костя – колишній вихованець інтернату, яким свого часу опікувався Вікин тато. На головних героїв, як водиться, чекає чимало випробувань.

Одну з яскравих ролей у серіалі втілить актор Костянтин Корецький.

«Мій герой – підкаблучник, який виконує накази своєї дружини, але при цьому такий, що не завжди з нею погоджується. Людина добра, але дуже не впевнена у собі, – розповідає про свого персонажа Костянтин Корецький («Специ», «Подорож до центру душі», «Вікно життя»). – Роль для мене не властива, тому цікава. І, звичайно, приємно знову попрацювати з режисером Дмитром Матовим».

Також у фільмі зіграють Анастасія Іванова, Лариса Руснак, Вікторія Білан, Олег Гаас, Наталя Доля, Ірина Антоненко, Світлана Зельбет, Олена Стефанська та багато інших акторів.

Режисер-постановник – Дмитро Матов. Оператор-постановник – Сергій Бойко. Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займається «Українська продакшн студія». Зйомки проходитимуть в Києві та Київській області.

Нагадаємо, телеканал «Україна» спільно з компанією «Українська продакшн студія» приступив до зйомок 16-серійної стрічки «Хто ти?». Режисер фільму - відомий український кінорежисер Анатолій Матешко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY