detector.media
10.05.2018 09:30
У Facebook стартував флешмоб до четвертої річниці арешту Кольченка та Сенцова
У Facebook стартував флешмоб до четвертої річниці арешту Кольченка та Сенцова
У соціальній мережі Facebook запустили флешмоб до четвертої річниці арешту засуджених у Росії кримчан Олега Сенцова і Олександра Кольченка

Флешмоб запустила група «Свободу «кримським заручникам» – Сенцову й Кольченку» у Facebook, повідомляє «Крим.Реалії».

«Починаємо флешмоб до річниці арешту Олега Сенцова й Саші Кольченка. Напишіть, що у вас сталося, почалося, закінчилося за ці чотири роки, які Олег і Сашко провели за гратами (2014-2018) із хештегом #аВониЩеТам #аОниЕщеТам #TheyAreStillThere», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, кримчанина Олега Сенцова разом із Олександром Кольченком затримали російські спецслужби у Криму в травні 2014 за звинуваченням в організації терактів на півострові.

25 серпня 2015 року Північно-Кавказький військовий окружний суд РФ визнав українського кінорежисера Олега Сенцова винним в організації терористичного угрупування і засудив його до 20 років колонії суворого режиму.

Кольченко отримав 10 років колонії. Обидва свою провину не визнали.

Нагадаємо, у травні «Громадське» запустило загальноукраїнський флешмоб #напишилиста. Під час зйомок нового документального проекту відомі українці написали свої листи незаконно утримуваним в Росії українським політв’язням Олегу Сенцову і Олександру Кольченку. 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY