detector.media
09.05.2018 19:31
Активісти мережі «Вільні люди» пікетують НІС (ВІДЕО)
Активісти мережі «Вільні люди» пікетують НІС (ВІДЕО)
Біля офісу компанії «Національні інформаційні системи», що виробляє новини для «Інтера», розпочалася акція протесту проти трансляції концерту «Победа. Одна на всех» під гаслом «Інтер – на цвинтар».

Організація веде пряму трансляцію на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Раніше повідомлялося, що мережа «Вільні люди» влаштує акцію протесту під будівлею каналу «Інтер», де сьогодні протягом дня триває протест, організований політичною партією «Національний корпус». Згодом місце було змінено.

Активісти вимагають, щоб телеканал «Інтер» скасував трансляцію «російського продукту в кращих традиція російської пропаганди».

Нагадаємо, йдеться про концерт до Дня пам'яті та примирення, показ якого заплановано каналом «Інтер» на 20:30.

Як писав «Детектор медіа», напередодні у мережу було викладено фрагмент концерту«Победа. Одна на всех» (запланованого до показу сьогодні, 9 травня, о 20:30), який викликав активне обговорення через підводку ведучих.

«Сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили в факельних ходах по нашій столиці, де кожен метр политий кров'ю наших співвітчизників», – сказав телеведучий Андрій Доманський.

Партія «Національний корпус» попередила на своїй Фейсбук-сторінці, що «застосує адекватні дії» проти «Інтера». Про акцію протесту заявила і організація «Вільні люди». 

Нацрада, у  свою чергу, закликала мовників «знайти істинні слова свободи» у День пам’яті та примирення та не розколювати суспільство.

«Детектор медіа» надіслав запит телеканалу «Інтер» с проханням прокоментувати ситуацію та чекає на відповідь. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY