detector.media
08.05.2018 16:28
«Приватбанк» оголосив тендер на створення і виробництво рекламно-інформаційного журналу
«Приватбанк» оголосив тендер на створення і виробництво рекламно-інформаційного журналу
Очікувана вартість предмета закупівлі – 1,5 млн грн з ПДВ, період співпраці – рік, кількість екземплярів - 65 000.

Оголошення про проведення тендеру розміщено на Prozorro.

Згідно тендерної документації, очікувана вартість предмета закупівлі – 1,5 млн грн з ПДВ. Період співпраці – один рік. Кількість товарів - 65 000 екземплярів, які мають бути доставлені замовнику в Дніпро двома частинами з інтервалом у півроку. Критерієм вибору постачальника є лише ціна.

Обов'язковими вимогами до учасників тендера є наявність досвіду роботи у виданні журналу, бажано банківської чи фінансової тематики не менше двох років, а також забезпечення всього технологічного процесу від створення і написання унікального контенту для журналу, підбору фото, верстки та узгодження у замовника готових матеріалів, підготовки журналу до друку, контроль якості друку, прийом грошових коштів за рекламу в журналі, включаючи валютні рахунки і пов'язаний з цим документообіг, до розвезення по Києву і доставки готового тиражу на склад замовника.

Особливі вимоги:

Готовий журнал повинен мати 128 сторінок на крейдовому матовому папері форматом 210 на 275 мм. Оговорено навіть вид скріплення – термобіндер.

Вітчизняні та іноземні Учасники беруть участь у процедурі закупівлі на рівних умовах.

Як повідомляв «Детектор медіа», Міністерство інформаційної політики України (МІП) 26 січня оголосило тендер на виробництво російськомовної газети для безкоштовного розповсюдження у Донецькій і Луганській областях.

Очікувана вартість виробництва газети становила 11,6 млн грн. У квітні переможцем тендеру оголошено ТОВ «Мега-прес груп».  

      

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY