detector.media
08.05.2018 13:48
«Україна» покаже серіал «Відчинене вікно» виробництва Star Media
«Україна» покаже серіал «Відчинене вікно» виробництва Star Media
13 травня на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра 4-серійної детективної мелодрами «Відчинене вікно» виробництва кінокомпанії Star Media на замовлення каналу

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Нагадаємо, серіал «Відчинене вікно» розповідає про стосунки ріелтора Каті та радіоведучого Сергія, які виховують 7-річного сина Ваню.

Режисер-постановник фільму – Аліна Чеботарьова.

«Зникнення хлопчика відбувається в пік загострення сімейних конфліктів. Усе, що пов'язано з пошуком і знаходженням хлопчика, відкриває величезну таємницю головних героїв, викликає у них різні почуття, переживання, тому історія набуває несподіваних поворотів і, відповідно, фіналу. Тут намішано дуже багато різних емоцій і сюжетних перипетій, тому акцент ми зробили саме на психологію стосунків», – розповіла режисер.

Головні ролі в серіалі виконали Ірина Мак, Дмитро Белякін, Максим Костюнін, Олена Полянська, Максим Боряк, Олена Нирковська, Наталія Корецька, Костянтин Корецький.

Автори сценарію – Ірина Кашніцька, Ксенія Осадченко. Оператор-постановник – Олександр Онопрієнко.

Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась кінокомпанія Star Media. Зйомки серіалу розпочалися у лютому 2018 року та проходили в Києві та Київській області.

Прем’єра картини «Відчинене вікно» відбудеться в неділю, 13 травня, о 17:00 на каналі «Україна».

Фото: прес-служба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY