detector.media
08.05.2018 12:14
Канал «Україна» розпочав зйомки 16-серійного детектива Анатолія Матешка «Хто ти?»
Канал «Україна» розпочав зйомки 16-серійного детектива Анатолія Матешка «Хто ти?»
Телеканал «Україна» спільно з компанією «Українська продакшн студія» приступив до зйомок 16-серійної стрічки «Хто ти?». Режисер фільму - відомий український кінорежисер Анатолій Матешко.

Про це повідомила прес-служба каналу «Україна».

«Я взагалі не збирався знімати 16 серій, але коли до мене потрапив цей сценарій, я не зміг відірватися. Це той рідкісний випадок, коли збалансовані всі лінії в сценарії. Де характери та гострий сюжет дуже вдало переплітаються. Мені дуже подобаються головні герої – Катя і Антон, вони дуже творчо ставляться, увійшли з ентузіазмом в процес, а мені подобається, коли за матеріал беруться люди небайдужі, коли їм це цікаво», – розповів Анатолій Матешко.

«У цьому серіалі ми запропонуємо глядачам насолодитися прекрасним акторським дуетом Каті Кузнєцової та Антона Батирева, - каже головний продюсер департаменту кіносеріального виробництва Наталя Стрибук. - Протягом шістнадцяти серій між ними буде розігруватися захоплююча професійна та любовна дуелі».

У центрі історії – психотерапевт Інга Штефан, яка після дивної загибелі декількох пацієнтів і зникнення нареченого, починає співпрацю з відділом поліції із розслідування вбивств. Допомагаючи правоохоронним органам розслідувати чергову справу, героїня намагається поставити себе на місце вбивці та знайти відповіді на питання: «Хто ти? Що тобою рухає?». Паралельно вона веде власне розслідування, в ході якого хоче дізнатися, хто стоїть за смертю її пацієнтів і нареченого.

На глядачів чекають вісім заплутаних детективних історій (одна історія – дві серії), які будуть тримати їх у напрузі до самої кінцівки.

Зйомки серіалу проходитимуть у Києві та Київській області. Вони триватимуть до кінця літа.

Головну роль у фільмі зіграє акторка Катерина Кузнєцова. Її колегами по картині стали актори Антон Батиров, Ігор Пазич, Ярослав Гуревич, Мирослав Павличенко, Анастасія Матешко, Олег Примогенов, Роман Сатаров, Анна Лебедєва, Сергій Солодов і Ольга Радчук.

Детектив «Хто ти?» виробництва телеканалу «Україна» – далеко не перша робота в цьому жанрі. Минулої осені в ефірі стартував детектив власного виробництва «Специ», а раніше – «Потрійний захист», нагадується в повідомленні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY