detector.media
08.05.2018 11:22
Супрун закликала ЗМІ бути максимально виваженими та професійними у висвітленні тем щодо вакцинації
Супрун закликала ЗМІ бути максимально виваженими та професійними у висвітленні тем щодо вакцинації
Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун вважає, що публікація матеріалів, що базуються на неперевіреній і непідтвердженій інформації, може нести руйнівні наслідки для програми імунопрофілактики в Україні

Про це пані Супрун написала на своїй сторінці у Facebook, коментуючи результати розслідування смерті 6-місячної дівчинки в Тернопільській області.

«Кожен з летальних випадків, які збігаються з часом, коли була зроблена вакцинація, ретельно розслідується та встановлюється справжня причина смерті. Цей процес потребує часу і у кожен критичний період Міністерство охорони здоров'я України було б дуже вдячне журналістській спільноті за максимальну виваженість та професійність у висвітленні подій», – написала вона.

Вона зазначила, що «публікація матеріалів, що базуються на неперевіреній і непідтвердженій інформації, може нести руйнівні наслідки для програми імунопрофілактики, адже це може призвести до зниження охоплення вакцинацією українців, а отже – ризику спалаху хвороб і смертності».

На фото - Уляна Супрун

Фото: novosti-n.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY