detector.media
07.05.2018 16:55
У Криму суд відхилив скаргу на продовження арешту активіста Каракашева, якого судять за пости у соцмережах
У Криму суд відхилив скаргу на продовження арешту активіста Каракашева, якого судять за пости у соцмережах
Підконтрольний Росії Верховний суд Криму відхилив апеляцію громадянського активіста, анархіста Євгена Каракашева на продовження йому запобіжного заходу у вигляді утримання в СІЗО. Засідання проходило в закритому режимі

Як повідомляє «Крим.Реалії», родичів і знайомих пана Каракашева в будівлю суду не пустили, а сам підозрюваний брав участь в засіданні по відеоконференцзв'язку.

За словами матері Каракашева – Валентини, підсудний відчуває себе нормально, передачі в СІЗО приймають справно.

«Побачення з сином Валентині Каракашевій не пропонують, в останній раз вона бачила його на судовому засіданні в Євпаторійському міськсуду 2 лютого 2018 року», – пише «Крим.Реалії».

Пана Кардашева затримали в Євпаторії 1 лютого 2018 року співробітники кримського управління Слідкому Росії за підозрою в екстремістських висловлюваннях в соціальних мережах. 19 квітня суд продовжив на місяць утримання під вартою затриманого.

За повідомленням видання, у 2016 році пан Каркашев з групою лівих активістів організував акцію на підтримку кримських політв'язнів Олега Сенцова і Олександра Кольченко.

Нагадаємо, 3 травня підконтрольний Кремлю Верховний суд в анексованому Криму відхилив апеляцію арештованого кримчанина Ісмаїла Рамазанова, якого звинувачують у пропаганді екстремізму через інтернет-радіо. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY