detector.media
04.05.2018 14:45
У Львові судитимуть чоловіка, який незаконно розповсюджував фільми відомих кінокомпаній
У Львові судитимуть чоловіка, який незаконно розповсюджував фільми відомих кінокомпаній
Обвинувачений створив і модерував сайт, на який без дозволу завантажував фільми, чим завдав збитків на 6 млн грн

Львівська місцева прокуратура №1 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно уродженця Одещини, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.176 КК України (порушення авторського права і суміжних прав).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Чоловік, проживаючи у Львові упродовж чотирьох місяців, створив і модерував сайт, на який без дозволу відомих кінокомпаній завантажував фільми, відтак кожен охочий міг переглянути чи завантажити кінострічку.

Зловмисник здійснював незаконне розповсюдження аудіовізуальних творів, завдавши збитків на загальну суму 6 млн грн.

Протиправну діяльність одесита виявили працівники поліції. Правоохоронці вилучили у нього комп’ютерну техніку. У разі доведення провини йому загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років, йдеться в повідомленні.

Як повідомляв «Детектор медіа», в лютому на сторінці фільму «Кіборги» у Facebook з'явилося повідомлення про викрадення та незаконне поширення піратами копії стрічки в інтернеті. «Команда фільму “Кіборги” офіційно заявляє, що усі версії, які розповсюджують зараз в інтернеті, є незаконною піратською копією фільму», –  йшлося на сторінці стрічки.

Також зазначалося, що «за порушення авторського права, підтримку та поширення піратських копій винуватці нестимуть відповідальність і будуть каратися згідно з законом, ст.ст. 176 і 177 КК України».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY