detector.media
02.05.2018 16:36
YouTube-канал «Реальної містики» отримав «Срібну кнопку»
YouTube-канал популярного скріптед-реаліті «Реальна містика», що виходить на телеканалі «Україна» з понеділка по п’ятницю об 11:20, отримав срібну кнопку Youtube.

«Ми дуже вдячні нашим прихильникам! Понад 100 000 підписників всього за півроку існування YouTube-каналу, понад 400 серій доступні у вільному перегляді цілодобово. Я вважаю – це успіх. Така відзнака свідчить лише про одне – глядачі люблять «Реальну містику». І ми продовжимо їх радувати новими загадковими історіями. Наша мета – золота кнопка і мільйон підписників», – прокоментувала керівник проекту Анна Попова.

Канал «Реальної містики» на YouTube було зареєстровано 16 червня 2017 року. З часу реєстрації канал набрав 21 095 639 переглядів.

Підписатися на YouTube-канал «Реальної містики» і стежити за всіма оновленнями можна за посиланням https://www.youtube.com/channel/UCVKd2WSptlinUiOmQ3x4fJw.

Нагадаємо, головна мета проекту «Реальна містика» на телеканалі «Україна» – знайти матеріальне пояснення, на перший погляд, абсолютно загадковим і містичним подіям.

Як повідомлялось, телеканал «Україна» першим серед українських каналів, представлених на відеохостингу YouTube, набрав понад один мільярд переглядів. Канал «Україна» на YouTube був зареєстрований 2 травня 2012 року. Сьогодні на нього підписані вже понад 1 млн. користувачів, за що канал отримав «Золоту кнопку».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY