detector.media
02.05.2018 12:34
3 травня – оголошення переможців Всеукраїнського конкурсу «Стежками Каменяра»
У четвер, 3 травня 2018 року, о 12:00 год. у прес-центрі інформаційного агентства Укрінформ (вул. Б. Хмельницького, 8/16) відбудеться прес-конференція, присвячена результатам Всеукраїнського учнівського літературно-мистецького конкурсу «Стежками Каменяра».

У заході візьмуть участь:

Під час заходу будуть оголошені імена переможців конкурсу у чотирьох номінаціях – «Проза», «Поезія», «Драматургія», «Найкраща ілюстрація до творів Івана Франка» – у двох вікових категорія: 6-11 років та 12-16 років відповідно. Також будуть названі  імена переможців, які отримають  спеціальні призи від голови правління Міжнародного Фонду Івана Франка, онука Каменяра – Роланда Франка та команди фільму «Захар Беркут» , виробництва  кінокомпанії Kinorob.

Також учасники прес-конференції повідомлять про урочисту церемонію нагородження переможців конкурсу.

Нагадаємо, що конкурс «Стежками Каменяра» було організовано Міжнародним фондом Івана Франка, Міністерством освіти і науки України та ГО “Львівське товариство у м. Києві. У цьому році конкурс проводився вперше і мав на меті посилити творчу мотивацію у вивченні учнями закладів загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення літературно-мистецьких творів у різних жанрах, у яких працював Іван Франко, та дослідити його літературну спадщину, наукову, культурологічну та громадську діяльність. У творчих змаганнях взяли участь понад 2000 талановитих учнів із усієї України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY