detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
30.04.2018 11:35
Прес-центр штабу АТО припиняє свою діяльність (ДОПОВНЕНО)
Прес-центр штабу АТО припиняє свою діяльність (ДОПОВНЕНО)
Прес-центр штабу АТО повідомляє про припинення своєї діяльності з 30 квітня 2018 року, коли замість Антитерористичної організації на Донбасі має початися операція Об’єднаних сил

«Сьогодні, 30 квітня 2018 року, прес-центр Штабу АТО припиняє свою діяльність, – йдеться у повідомленні прес-центру у Facebook. –  Керівництво АТО та колектив прес-центру Штабу щиро дякує кожному журналісту, відеооператору, фотографу та водіям, які працювали в районі проведення АТО, за співпрацю, об’єктивне висвітлення подій, надання правдивої інформації про діяльність підрозділів ЗС України і таку необхідну підтримку наших бійців в окопах».

«Детектору медіа» у прес-центрі штабу АТО уточнили, що це тимчасове призупинення роботи у зв’язку з реорганізаційними заходами. 

«Поки що ми не будемо надавати ніяких коментарів, оскільки у нас проходять реорганізаційні заходи передачі повноважень», – повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Згодом на своїй сторінці у Facebook очільник прес-служби Міністерства оборони України Олексій Чернобай повідомив про передачу повноважень прес-центра штабу АТО прес-центру Об’єднаних сил.

Крім того, на сторінці прес-центру змінено логотип на новий.

Більш детальну інформацію щодо подальшої роботи прес-центру «Детектор медіа» повідомить згодом.

Нагадаємо, 20 лютого Президент України Петро Порошенко підписав прийнятий Верховною Радою закон щодо реінтеграції Донбасу та згодом анонсував зміну Антитерористичної операції на Донбасі на операцію Об’єднаних сил з 30 квітня 2018 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY