detector.media
28.04.2018 10:35
На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу
На «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу
Нові випуски проекту виходитимуть по п'ятницях. Зйомки проходили в столичному Театрі на Подолі.

27 квітня «1+1» відбулася прем'єра гумористичного проекту #Гуднайтшоу. Про це повідомляє прес-служба студії «Квартал 95».

Автор студії Валерій Жидков, він же «Тамбовський вовк», у жанрі стендапу жартував на теми актуальних подій в країні і світі, в культурі, релігії, телебаченні, а також розповідав кумедні випадки про відомих людей і про себе.

«Ідея цього шоу прийшла мені досить давно, як тільки я почав виступати з сольними концертами. Складно міркувати, класичний це буде стендап чи ні, адже цей напрямок в нашій країні ще поки не вивчено, і не такий близький глядачеві, як ті ж скетч-номера. Загальне зі стендапом у нас, як мінімум, те, що я буду стояти під час виступу. Так, це будуть роздуми від першої особи, але це не літературний гумор або розповіді в різних образах», - зазначає Валерій Жидков.

«У першому випуску я поміркую про наше телебачення. Це досить провокаційна історія, адже в рамках телевізійної програми я буду говорити саме про те, що дивитися телевізор загалом не дуже добре. А друга програма присвячена темі сексу. Взагалі, для мене важливим є той факт, що теми, які я буду піднімати, цікаві мені саме сьогодні», - додав він.

Нові випуски проекту виходитимуть по п'ятницях. Зйомки проходили в столичному Театрі на Подолі.

Раніше повідомлялося, що на телеканалі ICTV стартує новий сезон «Дизель Шоу».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY