detector.media
27.04.2018 15:14
Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»
Олексій Мустафін став медіа-консультантом партії «Батьківщина»
Пан Мустафін, який в лютому залишив посаду генпродюсера новин «Медіа Групи Україна» і очолив аналітичний центр, повертається до медіа-консультування вітчизняних політиків

Про це Олексій Мустафін написав на своїй сторінці в Facebook.

«Так, я припиняю роботу в дослідницькій групі «Аргис». Дякую всім, хто долучився до її запуску, який, триватиме, сподіваюсь і надалі. Це був чудовий досвід і радість спілкування з неймовірними людьми. Ще раз дякую, - написав пан Мустафін. - Так, я повертаюся до медіа-консультування вітчизняних політиків.

Так, співпрацюватиму з «Батьківщиною». ЇЇ пропозиція здалась мені цікавою.

Ні, я не вступаю до партії.

Ні, мене не уповноважують виступати від імені «Батьківщини» чи підтримувати її ініціативи.

Мої висловлювання і оцінки - виключно мої. І за них відповідаю лише я. Просто вважав за необхідне поставити до відома про свою співпрацю».

Олексій Мустафін у 1994-1997 роках входив до журналістської команди, яка створювала інформаційно-аналітичну телепрограму «Післямова» Олександра Ткаченка. У 1997-му працював заввідділом міжнародних новин у Телевізійній службі новин (ТСН) під керівництвом Олександра Ткаченка на телеканалі 1+1. 

Із 1990 року - часу заснування партії СДПУ(О) - перебуває у її лавах, з квітня 2005 по вересень 2010 р. був заступником голови СДПУ(О). 

З 1998 року — заступник шеф-редактора, у 2001–2005 роках — шеф-редактор служби новин телеканалу «Інтер». Автор програми «Післязавтра» (2003—2005).

У 2006 - 2011 роках — заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головний редактор, керівник програми новин «Вікна». З травня 2011 року очолював департамент документальних і публіцистичних проектів СТБ.

У 2012 - 2013 рр. був консультантом Партії регіонів з питань взаємодії із ЗМІ.

У 2013-2016 роках — генеральний директор телеканалу «Мега». 

Нагадаємо, Олексій Мустафін очолив інформаційне мовлення «Медіа Групи Україна» як генеральний продюсер новин 14 грудня 2016 року. У лютому 2017 року під його керівництвом було запущено мультимедійний бренд «Сьогодні», який об’єднав газету «Сегодня» та її сайт і новини каналу (які в минулому мали назву «События») в єдину інформаційну платформу. Контракт із паном Мустафіним було підписано строком на один рік і сторони не стали його продовжувати, тож у грудні 2017 року пан Мустафін залишив «Медіа Групу Україна». У прес-службі «Медіа Групи Україна» зазначили, що пан Мустафін висловив намір продовжити самостійну кар’єру в індустрії.

Партію «Батьківщина» очолює Юлія Тимошенко. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY