detector.media
25.04.2018 16:07
Український анімаційний серіал «Академія Храбна» візьме участь в пітчингу Animation Production Day 2018 у Штутгарті
Український анімаційний серіал «Академія Храбна» візьме участь в пітчингу Animation Production Day 2018 у Штутгарті
Концептуальний анімаційний проект «Академія Храбна» виробництва FILM.UA Group відібрано на пітчинг 12-го міжнародного анімаційного бізнес-форуму Animation Production Day 2018, який пройде 26-27 квітня в Штутгарті (Німеччина).

Про це повідомила прес-служба Media Resources Management, - проект був відібраний на пітчинг завдяки зусиллям команди з міжнародної копродукції MRM під керівництвом Любові Крохмальної.

Animation Production Day (APD) заснований в 2007 році Штутгартським фестивалем анімаційних фільмів (The Stuttgart International Festival of Animated Film (ITFS)) і FMX (найвпливовіша конференція Європи, присвячена цифровим візуальним мистецтвам, технологіям і бізнесу). APD є однією з найважливіших міжнародних подій в анімаційній галузі і найбільшою бізнес-платформою для зустрічей продюсерів та виробників з потенційними інвесторами, дистриб'юторами, агентами з продажу, охочими отримати свіжий і інноваційний анімаційний контент. Понад третина всіх проектів, представлених на APD за останні роки, змогли отримати фінансування і були успішно реалізовані.

Цього року на розгляд журі було подано 71 проект із загальним бюджетом на виробництво більше 170 мільйонів євро. До участі відібрані 48 проектів з 19 країн світу, і серед них - проект FILM.UA «Академія Храбна».

На чолі з продюсерами Катериною Вишневської та Іриною Костюк «Академія Храбна» (Hrafn's Academy) стане єдиним українському анімаційним проектом, який візьме участь в Animation Production Day 2018.

«Академія Храбна» - пригодницька, науково-фантастична комедія, розрахована на підлітків і дорослих з високим рівнем IQ. Серіал розповідає історію видатного ісландського біохіміка-мізантропа, невиліковно хворого. Єдиний шанс для нього вижити - винайти ліки самому, але часу на це з кожним днем ​​все менше і менше. Вчений відкриває в Україні академію для обдарованих старшокласників, але не збирається передавати унікальний досвід новому поколінню або шукати таланти. Академія - це лабораторія, де одержимий вчений відчуває саморобні препарати на дітях з таким же високим IQ, як у нього.

Проект порушує таку актуальну тему, як вибір життєвих цінностей. Наскільки корисні знання, якщо вони не побудовані на фундаменті моральних цінностей, і як будь-яка одержимість, навіть такою благородною справою як наука, може стати небезпечною пасткою. Також серіал покликаний показати сучасним і доступним шляхом, що вчитися це круто, а інтерес до математики і хімії - модно і актуально.

«Академія Храбна» - вже третій анімаційний проект FILM.UA Group, який став повноцінним учасником бізнес-форуму Animation Production Day, нагадується в повідомленні. У 2017 участь в пітчингу APD взяли «Мавка. Лісова пісня» і «Мама поспішає додому». Виведенням всіх трьох проектів на міжнародну арену займалася команда Media Resources Management (MRM).

Як повідомляв «Детектор медіа», український анімаційний проект «Тікі» було відібрано до скринінг-програми фестивалю Ankara International Film Festivalдля представлення потенційним партнерам та інвесторам. Виведенням проекту «Тікі» на міжнародну арену займалася команда Media Resources Management (MRM) під керівництвом Любові Крохмальної, керівника напряму з розвитку міжнародного ко-продакшну.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY