detector.media
25.04.2018 13:07
Телеканал «1+1» анонсує початок зйомок нового серіалу «Жити заради кохання»
Телеканал «1+1» анонсує початок зйомок нового серіалу «Жити заради кохання»
Розпочалися зйомки нового восьмисерійного драматичного серіалу «Жити заради кохання», виробництвом якого займається «Стрелка production» під керівництвом Олени Васільєвої на замовлення телеканалу «1+1».

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У центрі сюжету - група звичайних молодих людей, які живуть студентськими буднями, поки їхні життя волею випадку не перетинаються зі справами великого наркоділка. Ця зустріч втягує молодь у небезпечну гру, змушує робити складний вибір, розплата за який - смерть одного з друзів. Проходить 15 років, колишні друзі вже давно не спілкуються, живуть своїм життям і не підозрюють, що за гріхи минулого доведеться розплачуватися не тільки їм, але і їхнім дітям.

Над створенням серіалу працює команда «Стрелка production» на замовлення телеканалу «1+1». Продюсер серіалу - Олена Васільєва. Режисер стрічки - Сергій Толкушкін, відомий глядачам по роботі над популярними українським серіалом «Школа». Оператор-постановник - Олександр Бойко, художник-постановник - Вадим Шинкарьов.

Головні ролі в серіалі виконають Дар’я Єгоркіна, Анастасія Чепелюк, Валерія Ходос, Влад Нікітюк, Артем Мяус, Наталія Васько, Олексій Яровенко та інші актори.

Як повідомляв «Детектор медіа», наприкінці минулого року Олена Васильєва пішла з посади головного продюсера фільмів та серіалів «1+1», однак продовжила співпрацю з каналом у якості продюсера власного продакшну.

Фото: канал «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY