detector.media
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
25.04.2018 10:50
Фейгін повідомив, що Сущенка у суді захищатиме інший адвокат
Фейгін повідомив, що Сущенка у суді захищатиме інший адвокат
Адвокатська палата Москви позбавила Марка Фейгіна статусу адвоката. Захищати українського журналіста Романа Сущенка у суді буде інший адвокат

Про це «Детектору медіа» повідомив Марк Фейгін.

На питання, як позбавлення адвокатського статусу може вплинути на справу Сущенка, Фейгін відповів:

«Є небезпека, що будуть домагатися від Сущенко визнання провини. Поки мене замінить в процесі інший, вже раніше залучений адвокат. Але гарантій, що і його не виведуть зі справи ніяких», – розказав Фейгін.

Він також додав, що й надалі захищатиме журналіста, але в іншій спосіб.

Зазначимо, 25 квітня у Московському міському суді Марк Фейгін мав приступити до подання доказів та клопотань. Фейгін повідомив, що у суді Сущенка захищатиме вже інший адвокат і припустив, що засідання можуть перенести.

Нагадаємо, власного кореспондента інформаційного агентства «Укрінформ» у Франції Романа Сущенка затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув із приватним візитом. Увечері 2 жовтня російські ЗМІ повідомили, що Сущенка тримають у СІЗО «Лефортово» і звинувачують у «шпигунстві». Покарання за ст. 276 КК РФ («Шпигунство») передбачає до 20 років позбавлення волі. 

27 березня у Московському міському суді почалися попередні слухання у справі українського журналіста Романа Сущенка, обвинуваченого у «шпигунстві». Журналіст провину не визнав у повному обсязі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY