detector.media
24.04.2018 18:55
Український журналіст отримав премію Peabody Awards за серію репортажів про путінську Росію
Український журналіст отримав премію Peabody Awards за серію репортажів про путінську Росію
Журналіст і продюсер Роман Степанович був номінований на престижну американську премію Peabody Awards за серію репортажів «Inside Putin's Russia» для PBS NewsHour разом із Ніком Шифріним і Заком Фаніним.

Український журналіст Роман Степанович отримав премію Peabody Awards за серію репортажів про путінську Росію. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Неймовірні новини прямо з Нью-Йорка - ми виграли Peabody Awards! Ось взяли і виграли. Вітаю всіх причетних, Zach Fannin, Nicholas Schifrin, Morgan Till та багато інших це велика превелика честь!» - написав він.

Нагадаємо, що український журналіст і продюсер Роман Степанович був номінований на престижну американську премію Peabody Awards за серію репортажів «Inside Putin's Russia» для PBS NewsHour разом із Ніком Шифріним і Заком Фаніним.

Серії «Inside Putin's Russia» «розкривають коріння сьогоднішньої Росії - чому президент Володимир Путін залишається популярним, чому країна діє так, як це працює, як працює його пропаганда, і про конфлікт із Сполученими Штатами», - зазначається на сайті премії.

Нагороди «Peabody Awards» були засновані в 1940 році в коледжі журналістики та масової комунікації «Грейді» в Університеті Джорджії, їх щороку отримують найпотужніші, просвітницькі та живі історії на телебаченні, радіо та в цифрових медіа, нагадують організатори.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY