detector.media
23.04.2018 19:30
В акторі з реклами «Зеонбуду» про перехід на цифрове мовлення впізнали прихильника бойовиків «ДНР»
В акторі з реклами «Зеонбуду» про перехід на цифрове мовлення впізнали прихильника бойовиків «ДНР»
Рекламний ролик було знято ще у 2012 році.

В акторі з реклами «Зеонбуду» про перехід на цифрове мовлення, яку транслюють на українському телебаченні, впізнали прихильника бойовиків «ДНР».

Про це у себе у Facebook розповіла викладачка вокальної школи Елеонора Борисова, яка раніше працювала з актором у Донецьку, передає Zaxid.net.

За словами Борисової, саме її знайомий Михайло Бовдуй знявся в рекламному ролику цифрового телебачення, який на українських каналах показують ще з часів президентства Віктора Януковича.

Елеонора Борисова стверджує, що її колишній колега нині став прихильником проросійських бойовиків на Донеччині.

«По українських телеканалах постійно крутять рекламу з Мішею Бовдуєм. Це мій колишній колега, працювали в одному театрі у Донецьку. Міша сьогодні говорить: «Ми (донецькі сепари) в Україну тепер ніколи не повернемося, після того, що вона з нами зробила, ми їй ніколи не пробачимо». Тепер він несе донецьким дітлахам ДНРовську пропаганду», – написала вона.

Також вона оприлюднила кілька світлин із актором на тлі прапора так званої «ДНР» під час зустрічі із дітьми.

Зазначається, що у соцмережах, зокрема Facebook та Instagram, у відкритому доступі у Бовдуя нема фото із бойовиками або символікою окупантів, окрім участі у концерті до так званого «Дня визволення Донбасу» 2017 року з артистами з РФ.

При цьому актора з окупованого Донецька вже внесли до бази «Миротворця».

Нагадаємо, що Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту прав споживачів доручила Головному управлінню Держпродспоживслужби Києва перевірити факти звернення Асоціації правовласників та постачальників контенту щодо ознак недобросовісності реклами ТОВ «Зеонбуд» про перехід країни на цифровий стандарт мовлення і вжити відповідних заходів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY