detector.media
23.04.2018 11:15
Сьомий Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів пройде з 25 по 29 квітня
Сьомий Київський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів пройде з 25 по 29 квітня
Фестивальним центром залишається кінотеатр «Україна», де відбудеться більшість показів. Окрім цього, на фестивалі буде низка спеціальних подій — покази просто неба, творчі зустрічі з гостями та майстер-класи, йдеться в повідомленні.

Цьогорічний KISFF пройде з 25 по 29 квітня, традиційно за підтримки Державного агентства з питань кіно.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

Сьомий KISFF приготував для глядачів понад 30 програм, серед яких традиційні міжнародна та національна конкурсні програми, а також позаконкурсні тематичні програми — комедії, «Midnight Sexy Shorts», ретроспектива Джонатана Вінеля та Каролін Погі, «Китай у Фокусі» та багато інших.

«Ніхто не покаже вам світ таким різноманітним, ніхто вас так не шокує, не здивує, не обурить, як автори короткого метру, - зазначається на сторінці KISFF у Facebook. - І ніхто не покаже вам усього цього так швидко. Зі зрозумілих причин. Тож 25-29 квітня приходьте на VII KISFF. Наймасштабнішу подію, присвячену актуальному короткому метру в Україні. Щоб знайти правду, за трендами, за натхненням. Ми підготували для вас 250 можливостей все це отримати.

Фестивальний центр - Кінотеатр «Україна». Оупен-ейр покази у найнесподіваніших локаціях вже по-квітневому затишного Києва. Освітні та професійні події — у Kyiv Academy of Media Arts. Понад 40 подій, фільми, гості, учасники та глядачі з усього світу».

Програма фестивалю: goo.gl/QgTBGG

Як повідомляв «Детектор медіа», тиждень тому дипломна робота режисера-випускника Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого Ігоря Висневського «Слово» отримала нагороду за найкращу режисуру «Best Director in a short film» кінофестивалю New York City International Film Festival (NYCIFF). 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY