detector.media
22.04.2018 17:00
У Нікарагуа журналіста застрелили під час прямого включення з антиурядових протестів
У Нікарагуа журналіста застрелили під час прямого включення з антиурядових протестів
За дні протестів проти пенсійної реформи президента Даніеля Ортеги, яку в середу схвалив уряд, загинули ще понад 10 людей.

У Нікарагуа репортера застрелили під час прямого включення з антиурядових протестів. Про це повідомляє «Бі-бі-сі Україна».

Зазначається, що журналіст Анхель Гахона розповідав через Facebook Live про пошкодження банку в місті Блуфілдс на Карибському узбережжі, коли в нього потрапила куля.

На відео було видно, як він впав на землю і почав стікати кров'ю. Люди навколо почали вигукувати його ім'я і намагалися допомогти. Хто стріляв невідомо.

Повідомляється також, що за дні протестів проти пенсійної реформи президента Даніеля Ортеги, яку в середу схвалив уряд, загинули ще понад 10 людей. Нововведення збільшує пенсійні внески для працюючого населення та роботодавців, а виплати зменшує на 5%.

Протестувальники пошкодили та підпалили урядові будівлі, у кільках містах на вулиці вийшли військові. Протести стали найбільшим викликом для влади Ортеги з часу його вступу на посаду в 2007 році. Він вже заявив, що нові пенсійні заходи не набиратимуть чинності до 1 липня, що дає урядові та приватному сектору час для переговорів.

Раніше повідомлялось, що на кордоні Ізраїлю та Сектора Газа загинув палестинський журналіст.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY