detector.media
22.04.2018 15:40
Telegram закликав росіян влаштувати акцію проти блокування месенджера
Telegram закликав росіян влаштувати акцію проти блокування месенджера
На знак «підтримки вільного інтернету» пропонується запустити з вікна паперовий літачок.

Telegram запропонував росіянам 22 квітня о сьомій годині вечора запустити з вікон паперові літачки на знак протесту проти блокування месенджера. Про це йдеться в сповіщенні від офіційного сервісного аккаунта Telegram, яке отримали деякі користувачі з Росії, передає 112.ua.

«Сьомий день російська влада блокує Telegram. Якщо ви підтримуєте вільний інтернет, запустіть з вікна паперовий літачок рівно о 7 вечора», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 13 квітня Таганський районний суд Москви задовольнив позов «Роскомнагляду» й ухвалив рішення про блокування месенджера Telegram в Росії за відмову надати Федеральній службі безпеки (ФСБ) ключі для дешифрування обміну інформацією користувачів. В ОБСЄ розкритикували це рішення.

16 квітня «Роскомнагляд» почав блокування месенджера Telegram та попередив про те, що має намір обмежити роботу VPN і проксі-сервісів, за допомогою яких можна обійти блокування Telegram. Наступного дня Роскомнагляд заявив, що зафіксував кілька спроб DDoS-атак на свій сайт за добу.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY