detector.media
22.04.2018 12:37
У Великій Британії заявили, що співробітники спецслужб не можуть повністю захистити країну від кібератак
У Великій Британії заявили, що співробітники спецслужб не можуть повністю захистити країну від кібератак
Спецслужби Великої Британії впевнені, що зіткнуться з кібератаками Росії, невідомим лишається тільки час, «коли це станеться».

Голова центру національної кібербезпеки (NCSC) Великої Британії Кіаран Мартін заявив, що співробітники британських спецслужб не можуть забезпечити повний захист країни від можливих кібератак. Про повідомляє «Громадське» за посиланням на The Telegraph.

Мартін висловив упевненість у тому, що Велика Британія зіткнеться з кібератаками Росії, назвавши невідомим тільки час, «коли це станеться». Він зазначив, що наразі відомство займається «роботою із забезпечення стійкості до кібератак на енергетичні системи, системи водопостачання, інтернету, транспортної мережі та служби охорони здоров'я».

«Абсолютний захист не є ані можливим, ані доцільним; йдеться про більш стійкі системи, про які ми найбільше турбуємося, ті, втрата обслуговування яких найбільше вплине на наше життя», — сказав Мартін.

Зазначається також, що уряду країни направили листа з переліком заходів, які необхідно вжити для захисту від кібератак.

Раніше повідомлялось, що керівники британської розвідки готуються до того, що підтримувані Кремлем хакери оприлюднять незручну інформацію стосовно міністрів, членів парламенту та інших відомих людей.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY