detector.media
20.04.2018 11:44
Автошоу «Перша передача» відкриває новий сезон на телеканалі ZIK
Автошоу «Перша передача» відкриває новий сезон на телеканалі ZIK
У суботу, 21 квітня, на телеканалі ZIK відкриває свій новий сезон автошоу «Перша передача». На глядачів очікують огляди суперкарів, тест-драйви ексклюзивних та інноваційних «міських» автомобілів, свіжі подробиці про виробництво преміальних й не тільки автобрендів.

Про це повідомила прес-служба каналу ZIK.

Раніше «Перша передача» виходила на «24 каналі».

«Перша передача» – не просто автомобільна програма, ми вкладаємо душу в проект. Повною мірою це зможуть відчути наші телеглядачі. «Перша передача» – унікальний формат для українського ТБ. Адже автотестів багато і всі вони схожі один на одного, в нашому шоу ви не лише зможете знайомитися з цікавими авто, але і отримувати ексклюзивну інформацію від професійних пілотів, поради механіків, стати свідками автоекспериментів, - розповідає автор і ведучий «Першої передачі» Олександр Федченко. - Чому саме ZIK? З моменту створення «Першої передачі» ми постійно розвиваємо і масштабуємо наше шоу, ZIK теж в постійному розвитку. Думаю, спільними зусиллями ми зможемо досягнути більшого».

«Нам особливо приємно, що Олександр із командою погодився співпрацювати з телеканалом ZIK. Хоча, не приховую, переговори не були швидкими, проектом були зацікавлені й інші канали. Але все ж радий, що «Перша передача» тепер виходитиме в нашому ефірі. Впевнений, аудиторія ZIKу її оцінить», – говорить креативний продюсер телеканалу ZIK Олександр Авшаров.

«Після того, як ми оголосили про вихід на каналі ZIK, багато хто почав питати про якийсь конфлікт з каналом 24. Насправді нічого такого немає, - сказав Олександр Федченко в коментарі «Детектору медіа». - Ми розійшлися мирно. «Перша передача» не є власністю будь-якого з каналів, а 24-й хотів створити свій особистий продукт, тому наші шляхи розійшлися».

Отже, в ефірі ZIKу автошоу «Перша передача» з’являтиметься з 21 квітня щосуботи о 10:30 та 23:00.

На фото: Олесандр Федченко

Фото: ZIK

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY