detector.media
19.04.2018 14:40
Канал «Україна» розпочав зйомки 16-серійної стрічки «У минулого в боргу!»
Канал «Україна» розпочав зйомки 16-серійної стрічки «У минулого в боргу!»
Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займається компанія Filmstream. Крім Києва і Київської області, зйомки також проходитимуть в Кропивницькому.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

Головна героїня фільму, 18-річна Вероніка, приїжджає до столиці вступати до музичного училища. У рідному місті залишається її мати, найкраща подруга Лариса і закоханий в неї ще зі школи Костя. В дорозі дівчина знайомиться з Вадимом. Після весілля з’ясовується, що Вадим використав її. Вероніка йде від нього до того, повертається до рідного міста і народжує дівчинку, але через два роки знову їде в столицю, щоб продовжити навчання й оформити розлучення. Однак там на Вероніку чекає нове потрясіння: вона стає свідком вбивства, на місці якого застає місцевого авторитета Князя. З цього моменту вона і її близькі - під прицілом бандитів.

Одну з головних ролей – Лариси, подруги Вероніки, виконає акторка Ольга Гришина.

«Для мене одним з цікавих моментів серіалу є те, що нам будуть міняти вік – з 18 в 35. Спочатку це буде підліткова історія, яка потім перейде в досить зріле, свідоме життя, – каже Ольга Гришина. – Фільм, звичайно, про кохання, про дружбу. Моя героїня бореться за свою любов, але намагається робити це не підступно, не йдучи по головах, а зберігаючи свою людяність і доброту».

Роль коханого Лариси – Кості, який в свою чергу закоханий у Вероніку, зіграє актор Дмитро Сова.

«Всі мої герої – дуже прості, як я їх називаю «від землі», – розповідає Дмитро Сова. – Працьовиті, з хорошим внутрішнім стрижнем, вони цінують справедливість, кохання, дружбу, але потрапляють в якісь ситуації. Так і в цій історії. Насправді, мені нічого не доводиться грати: досить вивчити текст, послухати режисера й постаратися максимально передати обставини».

У серіалі також зіграють Олександр Кобзар, Олена Шилова, Ксенія Ніколаєва, Кирило Дицевіч, Лариса Руснак, Михайло Гаврилов, Тамара Морозова, Ілля Алексєєв, Наталія Кленіна, Ірина Мельник, Анастасія Цимбалару, Оксана Жданова, Поліна Носихіна й інші. Фільм знімає режисер Мирослав Малич, який також працював над картиною «Пташка співоча».

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займається компанія Filmstream. Крім Києва і Київської області, зйомки також проходитимуть в Кропивницькому. Саме там відтворять 1994-1995 роки. З цікавих локацій – старовинний театр 19 століття, а також пароплав, де мешкає бандит на прізвисько Князь.

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY