detector.media
19.04.2018 11:54
Заяви на конкурс цифрових радіостанцій Нацрада прийматиме із 17 травня по 15 червня
Заяви на конкурс цифрових радіостанцій Нацрада прийматиме із 17 травня по 15 червня
17 квітня в газеті «Голос України» № 71 опубліковано оголошення Національною радою з питань телебачення і радіомовлення конкурсу на цифрове радіомовлення стандарту T-DAB (DAB+) у Києві.

На конкурс виставлено 4 місця в мультиплексі цифрових радіостанцій у Києві з граничним обсягом мовлення – 24 години на добу для кожної. Синхронне мовлення організоване на каналі 7D.

Конкурсна гарантія забезпечуватиметься у розмірі 10% максимальної суми ліцензійного збору. Оператор багатоканальної мережі – Концерн РРТ. Цифровий сигнал розповсюджується за допомогою двох передавачів, що встановлені на вулицях Дорогожицькій і Саперно-Слобідській.

Відповідно до конкурсних умов програми повинні поширюватися у відкритому вигляді. Ретрансляція програм інших мовників заборонена.

Заяви на участь у конкурсі приймаються з 17 травня по 15 червня (17.00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, тел. 234-97-13.

Підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 14 серпня.

Нагадаємо, 29 березня Нацрада підбила підсумки конкурсу на цифрове радіо в Києві. Заяви подали 10 радіостанцій – усі вони стали переможцями конкурсу: «Радіо Марія», Old Fashioned Radio, Zemlya, Hype Radio, «Країна ФМ», «Перше цифрове», «Українське радіо», «Промінь», «Культура» і «Мейдан».

5 квітня Нацрада вирішила оголосити повторний конкурс на цифрове радіо стандарту T-DAB (DAB+) у Києві на 4 вільні місця, які залишилися в мультиплексі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY