detector.media
19.04.2018 11:00
Телевізійна академія і оргкомітет премії «Телетріумф» вибачилися за неточності у вимогах до серіалів
Телевізійна академія і оргкомітет премії «Телетріумф» вибачилися за неточності у вимогах до серіалів
Телевізійна академія і оргкомітет премії перепрошують за помилку, через яку не всі учасники ринку однаково зрозуміли вимоги до робіт і подати усі заявки, що могли брати участь у «Телетріумфі».

Про це йдеться в заяві Експертної ради Української телевізійної академії та оргкомітету національної телевізійної преміїї «Телетріумф».  

«У оновленому регламенті проведення конкурсу були недостатньо точно описані умови прийому оригінальних робіт і адаптацій форматних проектів у двох серіальних  номінаціях, через що не всі учасники ринку однаково зрозуміли вимоги до робіт у цій номінації. Зокрема компанія Film.Ua не змогла подати усі заявки, що могли брати участь у «Телетріумфі», - зазначається в заяві.

Телевізійна Академія і оргкомітет Премії приносять колегам свої вибачення за цю прикру помилку і обіцяють обов’язково виправити її у наступному році.

Найближчим часом Академія ініціює обговорення вимог щодо участі у конкурсі оригінальних робіт і адаптацій форматних фільмів та серіалів серед членів Гільдії продюсерів. Рішення Гільдії буде точно описане в Регламенті проведення конкурсу, йдеться в заяві.

Як повідомляв «Детектор медіа», цього року національну телевізійну премію «Телетріумф» вручатимуть у 73 номінаціях. Про це повідомили члени оргкомітету премії на прес-конференції 18 квітня. Прийом заявок на «Телетріумф-2018» відбувався у 80 номінаціях. Але за результатами прийому заявок та оцінювання членами журі оргкомітет визнав сім заявок такими, що не відбулися. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY