detector.media
17.04.2018 11:40
На Prometheus стартує безкоштовний онлайн-курс «Дослідження корупції: як це працює?»
На Prometheus стартує безкоштовний онлайн-курс «Дослідження корупції: як це працює?»
У травні 2018 року на порталі Prometheus стартує 5-тижневий безкоштовний онлайн-курс для студентів та аспірантів соціальних наук, аналітиків, журналістів-розслідувачів, дослідників, громадських активістів

Про це повідомляє прес-служба проекту.

Курс створили Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції Національного університету «Києво-Могилянська академія» (ACREC) та Міжнародна мережа дослідників корупції (ICRNetwork).

Про що курс?

Лектори: виконавчий директор Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин, докторант факультету політології та інституту якості державного управління (Quality of Government Institute) в Ґетеборзькому університеті Марина Повіткіна, науковий співробітник в міжнародній групі Cross-National Studies: Interdisciplinary Research and Training Program (CONSIRT) Університету штату Огайо та Польської академії наук Ілона Вісмулек, керівник Європейського дослідницького центрв боротьби з корупцією та державного будівництва (ERCAS) у Школі управління Hertie у Берліні Аліна Мунджіу-Піппіді.

Курс стартує в траві 2018 року і триватиме п’ять тижнів. За умови успішного складання всіх завдань, слухачі отримають сертифікати. Зареєструватись на безкоштовний онлайн-курс можна тут.

Курс розроблено в рамках Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Ініціативою відкритого суспільства для Європи (OSIFE) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY