detector.media
13.04.2018 19:40
«112 Україна» запускає реаліті-шоу «Кандидат», переможець якого отримає шанс стати народним депутатом
«112 Україна» запускає реаліті-шоу «Кандидат», переможець якого отримає шанс стати народним депутатом
Переможцю обіцяють місце в прохідній частині списку однієї з політичних сил України на наступних виборах до Верховної Ради, а також річне навчання в Стенфордському університеті.

Телеканал «112 Україна» запускає соціально-політичне реаліті-шоу, переможець якого отримає шанс стати народним депутатом України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

За ідеєю, герої реаліті-шоу мають довести, що гідні сісти в депутатське крісло. В  рамках проекту вони пройдуть «тренінговий марафон». Переможцю обіцяють місце в прохідній частині списку партії Вадима Рабіновича «За життя» на наступних виборах до Верховної Ради, а також річне навчання в Стенфордському університеті.

За правилами проекту, героєм шоу може стати кожен громадянин України, який заповнить анкету на сайті програми та успішно пройде кастинги.

Повідомляється, що з пропозицією взяти участь у проекті і надати переможцю місце у прохідній частині списку на виборах, телеканал «112 Україна» звернувся до лідерів найрейтинговіших політичних партій України. Відгукнувся ж на неї лідер партії «За життя» Вадим Рабінович. Як повідомляє телеканал, Рабінович «не тільки погодився взяти участь в щільному графіку зйомок проекту, але й гарантував за переможцем програми прохідне місце на виборах до Верховної Ради України».

Кастинг для участі в проекті відбудеться в декількох містах України у квітні-травні 2018 року. В ефір телеканалу «112 Україна» проект вийде в другій половині серпня 2018 року.

Як повідомляв Детектор медіа, 12 березня стартував національний суспільно-медійний проект для майбутніх політиків «Нові лідери», започаткований 34 громадськими організаціями і підтриманий групою StarLightMedia. Учасники повинні представити свої ідеї експертам, ЗМІ та інтернет-аудиторії. Ті, хто набере найбільше голосів, стануть героями телевізійного формату, який вийде в ефір телеканалу ICTV у вересні 2018 року. Переможець отримає не лише соціальний капітал та медійність, але і грошовий приз для реалізації ідеї або початку політичної кар’єри.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY