detector.media
13.04.2018 14:08
Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу за корейським форматом про спадкоємицю Рюриків
Канал «Україна» покаже прем'єру серіалу за корейським форматом про спадкоємицю Рюриків
Прем'єра знятої за корейським форматом восьмисерійної пригодницької мелодрами «Спадкоємиця мимоволі» відбудеться на телеканалі «Україна» у понеділок, 16 квітня, о 21:00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

«Спадкоємиця мимоволі» - це неймовірна історія дівчини, яка раптово стала спадкоємицею величезних статків і дізналася, що походить зі стародавнього знатного роду.

Життя головної героїні фільму Софії Тимчук проходить між лекціями, підробітком в етнографічному парку аніматором і допомогою прийомній матері в заміському мотелі. Все, про що мріє дівчина – заощадити грошей і полетіти до Туреччини на розкопки з молодим професором, в якого вона таємно закохана. Але раптом Cофія дізнається, що її справжнє прізвище – Ізяславська, і вона – спадкоємиця древнього роду, що своїм корінням йде до самих Рюриків…

Головні ролі у фільмі виконали актори Анастасія Іванова і Влад Нікітюк.

«Спершу може здатися, що сюжет фільму дійсно казковий: я сам нічого подібного в реальному світі не чув і не бачив. Та, ймовірно, ця історія ще з кимось станеться, – посміхаючись, розповідає Влад Нікітюк. – Ми знімали взимку, коли на вулиці було досить холодно. Зйомки на натурі при –14°, думаю, можна назвати екстримом. Але у нас була хороша команда, а Тарас Дудар, який працював над картиною «Спадкоємиця мимоволі», входить до списку моїх улюблених режисерів».

Також у серіалі знялися Олександр Кобзар, Ксенія Мішина, Георгій Хостікоєв, Олександр Крижанівський, Сергій Сипливий та інші актори. Режисер-постановник картини – Тарас Дудар. Виробництвом серіалу займалася компанія Mamas Film Production на замовлення телеканалу «Україна». Зйомки проходили взимку 2017-2018 років в Києві та Київській області.

Прем'єра 8-серійного фільму «Спадкоємиця мимоволі» на телеканалі «Україна» - з понеділка по четвер о 21:00.

Як повідомляв «Детектор медіа», телеканал «1+1» покаже нову 12-серійну детективну мелодраму «Прислуга» за мексиканським форматом Ellas son la Alegría del Hogar, який став основою для американського комедійно-драматичного серіалу Devious Maids («Підступні покоївки»).

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY