detector.media
12.04.2018 15:33
ІТК та Українська медіа школа починають проводити Business Talks
ІТК та Українська медіа школа починають проводити Business Talks
Індустріальний телевізійний комітет та Українська медіа школа започаткували серію зустрічей з медійними бізнесменами Business Talks.

Про це повідомляє офіційна сторінка ІТК у Facebook.

Business Talks – це зустрічі з бізнесменами, представниками медіа, які поділяться своїми знаннями, досвідом, секретами успіху. Спілкування проходитиме у двох форматах – виступ запрошеного гостя, знаного в медіасфері, а також у форматі networking, що дозволить поспілкуватись учасникам Business Talks між собою та запрошеним гостем.

В ІТК «Детектору медіа» повідомили, що такі зустрічі планують проводити щомісяця.

Перша зустріч відбудеться 20 квітня з Валентином Ковалем – колишнім генеральним продюсером і генеральним директором телеканалів М1 та М2, а нині членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Участь у заході платна – 350 грн (на банківську картку) або 400 грн (у день проведення заходу). В ІТК пояснили, що організаційні внески спрямовуються на оренду місця проведення зустрічі та організацію кава-паузи.

Місце проведення першого Business Talks із Валентином Ковалем: м. Київ, вул.Володимирська 49А, Inveria Flow Space. Реєстрація обов'язкова тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY