detector.media
12.04.2018 15:33
Bihus.info запустив благодійну платформу «Котики»
Bihus.info запустив благодійну платформу «Котики»
Проект Дениса Бігуса Bihus.info запустив суспільно-корисну платфору kotyky.org.ua, де можна обміняти час на благодійність. Користувачі платформи виконують завдання, після чого отримують «котиків», які відправляють у вигляді гривень благодійним організаціям

Про це повідомляється на сайті Bihus.info.

«“Котиками” ми зазвичай називаємо людей, що прагнуть робити добрі справи”, – розказали розробники платформи. – А ще на нашому сайті так називається ігрова валюта, яку учасники заробляють, виконуючи завдання, щоб потім передати на благодійність».

За правилами платформи, один котик дорівнює одній гривні. Чим більше користувач виконує завдань – тим швидше просувається в своєму рівні, отримує за різні досягнення нагороди, заробляє «котиків», які може перерахувати в різні благодійні фонди, представлені на платформі.

Серед організацій, яким можна віддати «котиків» – «Агенти змін», Tabletochki, People`s project, «Повернись живим», «Кожен може», «Уголек», «Пчелка», «Краб». Звіти за отримані кошти публікуються на платформі.

Bihus.info повідомляє, що зараз на платформі доступні два типи завдань – розшифровка декларацій та розпізнавання родинних зв’язків суддів.

«Але згодом їх планується більше – наприклад, тестування комп’ютерних ігор, розшифровка даних, онлайн-перевірка певних функцій, тощо. Кількість "котиків" за завдання залежить від рівню складності цього завдання», – повідомляється на сайті проекту.

Заробляти «котиків» також завдяки друзям: «В кожного учасника є спеціальне посилання, і якщо його друг прийшов за цим посиланням і виконав завдання – учасник отримує додаткових “котиків”».

«Благодійність – це круто, але займатись благодійністю, одночасно виконуючи суспільно-корисні задачі, ще крутіше, прокоментував співзасновник проекту Денис Бігус. – Виходить подвійне “добро-комбо”, коли і завдання виконуються, і добрі справи втілюються».

Розробники «Котиків» обіцяють нові завдання і доопрацювання платформи.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року команда проекту запустила новий проект про невиконані обіцянки політиків.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY