detector.media
12.04.2018 15:00
Канал «Україна» покаже фільм «Троє в лабіринті» та серіал «Дружина з того світу»
Канал «Україна» покаже фільм «Троє в лабіринті» та серіал «Дружина з того світу»
12 квітня на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра художнього фільму «Троє в лабіринті» виробництва компанії ABC Film на замовлення телеканалу. 15 квітня «Україна» покаже першу серію мелодраматичного серіалу «Дружина з того світу» виробництва кінокомпанії «Київтелефільм»

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм «Троє в лабіринті» розповідає про головну героїню Регіну, яка вирішує розлучитися з чоловіком, але їх донька Аня проти. Роль Регіни виконала акторка Ксенія Буравська.

«Моя героїня спочатку приховує правду від рідних, аби не хвилювати їх, а потім їй доводиться обманювати, щоб її таємниця не розкрилася, – прокоментувала акторка. – Тим не менш, на знімальному майданчику у нас панували дуже доброзичлива атмосфера і повне взаєморозуміння – коли так виходить, це велике щастя».

У картині також знялись актори Олександр Попов, Ксенія Лук’янчикова, Єва Кошова, Андрій Журба, Іван Оганесян, Роман Вискребенцев, Єлизавета Курбанмагомедова, Ганна Васильєва та інші.

Режисер-постановник – Володимир Янощук. Оператор-постановник – Антон Вербін. Виробництвом картини на замовлення каналу «Україна» займалася компанія ABC Film. Зйомки проходили в Києві та Київській області восени 2017 року.

Прем’єра фільму «Троє в лабіринті» відбудеться у четвер, 12 квітня, о 21:00 на каналі «Україна».

Як повідомляє прес-служба каналу, у 4-серійна картина режисера Валерія Ібрагімова «Дружина з того світу» розповідає про старшого бухгалтера Інну, яку звинувачують у крадіжці великої суми.

«Картина запам'ятається телеглядачам, перш за все, незвичайною зав'язкою і сюжетом. Головна героїня ніби гине, і починає бачити своє життя зовсім з іншого боку. Фільм "Дружина з того світу" - це "перевернута" історія, але вона цікава й інтригуюча. Є й детективна складова в картині. Тому я впевнений, що мелодраматичний серіал не залишить байдужими глядачів», – прокоментував головний продюсер фільму Валентин Опалєв.

У головних ролях знялися Аліса Гребенщикова, Юлія Агафонова, Філіп Блєдний і Михайло Хімічов.

За повідомленням «України», роботу над картиною закінчили у 2018 році, фільм знімався в Україні.

Прем’єра серіалу відбудеться на каналі у неділю, 15 квітня, о 17:00.

Нагадаємо, 31 березня на телеканалі «Україна» відбулася прем'єра мелодрами «Ні слова про любов» виробництва «Української продакшн студії».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY